"Jag är kanske inte världens bästa guide

men jag kan mycket väl bli din bästa guide"

 

Hej privatperson!

 

Vill du också ha en upplevelse utöver det vanliga? All Mtn Guide har som mål att ge sina gäster ett minne för livet. Är man oerfaren eller känner att man behöver vägledning så finns jag här till Er tjänst. Efter turen ska man känna att man vill boka nästa äventyr direkt. Så, kika här för mer info. Vi hörs!

 

 

All Mtn Guide är utbildad enligt Svenska Fjälledarnormen på sommar och vinterfjäll. I Utbildningen ingår t.ex. SLAO förstahjälpen i terräng, paddelpasset nivå "2 Grön" och SLAO Lavinutbildning nivå 0-1. 2015 blev företaget även godkänd Lavintekniker. Företaget startades i januari 2014 och har sedan dess haft snöaktiviteter för barn och vuxna i den vackra byn Edsåsdalen, varit ansvarig för roddning kring AxA Fjällmaraton, varit guide i Kanada åt Xtravel och hyrts in till andra företag och guidat, stigcykel, klättring, turskidåkning, sommarvandring och skoterturer.

Syftet med företaget är att kunna ge människor en säker och givande upplevelse med glimten i ögat och med inriktning på fjällen, vare sig man har det som kullis eller i själva verket står på det. När ett företag hyr tjänster från A.M.G så skall de veta att bakom företaget står det en seriös och utbildad guide som alltid levererar oavsett situation eller uppgift.

 

 

Jag heter Jonatan Axelsson Sandström och är ursprungligen från de djupa värmlandsskogarna. Jag är utbildad via Campus Åre´s utbildning Vildmark & Äventyrsguide där jag examinerades vintern 2013. Mitt intresse för natur och äventyr har alltid funnits men har eskalerat de senaste åren och är jag inte ute och klättrar på min fritid så åker jag förmodligen snowboard eller så är jag ute och jagar där jag trivs allra mest, på fjället!

Hej företagare!

 

Är du ute efter en ung, hungrig och utbildad fjällguide? Jag har lång erfarenhet inom serviceyrken och massa timmar ute till fjälls både själv och med grupper vilket ger en mycket kompatibel och seriös företagare. Jag har haft väldigt varierande uppdrag under det senaste året, som t.ex att hjälpa till att bygga upp ett gigantiskt tält i form utav ett bildäck. Ta en titt här för mer info!

 

 

Jonatan Axelsson Sandström

ÅRE

SWEDEN

Org. numer 881205-6334

Företaget innehar F-skattesedel

+46 70-309 80 81

jonatan@allmtnguide.se