skepp & hoj

V

Hej! Fantastiskt kul att just du hittat hit. Jag har bytt företagsnamn och hemsida och ni hittar mig nu med nytt utseende men med samma höga kunnande och glada humör på summitguides.se. För att boka en kurs eller guidning så ber jag er att vända er till den hemsidan istället. Tack för att ni tar er tid att göra detta. Mvh Jonatan

skepp & hoj


3-dagars cykeltur som innehåller allt! liftburen åkning, singeltracks, fjällmiljö, båttransport, tältning vid magiska fjällsjöa och mer där till

välkommen .

med möjlighet att cykla direkt ut från tåget i åre så tar vi oss ut på en 3 dagar lång tur med hjälp utav liftar, ångbåt och stigcykel. vi lagar vår egen mat på stormkök och slår upp tälten vid magiska fjällsjöar när kvällen närmar sig. på ryggen har vi allt vi behöver för dessa 3 dagar: sovsäck, liggunderlag, kök, tält och mat. självförsörjande helt enkelt. efter 3 dagar på sadeln rullar vi in till åre igen där vi avslutar turen på en after bike bar. bagaget du hade med dig på tåget lämnar vi kvar i centrala  åre under turen och plockar upp det efteråt..


från  4 100:-/person* *vid fullbokad tur, dvs 6st personeri priset ingår


  • guide
  • liftkort
  • båtskjuts
  • stormkök

detta är en krävande tur som sträcker sig över 50km fjällterräng så du som bokar denna ska ha god erfarenhet från att cykla på krävande terräng så som stora stenar, spänger, i och över bäckar, rejäla uppförsbackar samt rejält blöta partier. mjölksyrafest garanteras!

har man inte campingutrustning så finns allt att hyra på plats i åre av rent a plagg.. saknar du cykel så finns även det att hyra på plats. ta kontakt med mig så gör vi en plan på detta!

datum som finns att välja på:10-12 aug 6st platser

17-19 aug 6st platser

24-26 aug 6st platser

31 aug-2 sep 6st platserär ni en grupp på 6st kan ni alltid ta kontakt med mig så kan vi kolla på  andra datum än vad som står här.

e-maila mig: jonatan@allmtnguide.se

ring mig: 0647 67 50 67

Copyright @ All Rights Reserved