Media

V

Hej! Fantastiskt kul att just du hittat hit. Jag har bytt företagsnamn och hemsida och ni hittar mig nu med nytt utseende men med samma höga kunnande och glada humör på summitguides.se. För att boka en kurs eller guidning så ber jag er att vända er till den hemsidan istället. Tack för att ni tar er tid att göra detta. Mvh Jonatan

media


rännor och gemenskap


vintern 2016


varje år har östersunds klätterklubb ett event som heter "topptur och klätterträff" kring sylmassivet i jämtlandsfjällen. snön var bra och vädret lika så. man kan knappt begära mer! ta en titt:


xtravel road trip


vintern 2015/16


jag har de senaste två åren guidat i kanada åt svenska reseföretaget xtravel. företaget inriktar sig mot extremsporter och har en rock & roll inställning vilket jag gillar skarpt. varje grupp är på resande fot i tio dagar då vi följer den världskända "powder highway". vi färdas ca 200 mil och jagar de där åken och dagarna man aldrig glömer. så här kan det se ut:


på stigcykel i lenzerhiede, schweiz med xtravel


sommaren 2016


under en vecka sommaren 2016 var jag i schweiz med ett företag som hade bokat en konferansresa med xtravel. cykling stod på schemat varje dag vilket vi utnytjade till fullo. får ni chansen så åk ner till schweiz på sommaren, otroligt vackert!


e-maila mig: jonatan@allmtnguide.se

ring mig: 0647 67 50 67

Copyright @ All Rights Reserved